Tiimi

Ota yhteyttä

Kaukokatseisuus tulee kokemuksesta

Joukossamme on yhteensä selvästi yli 150 vuoden kokemus liiketoiminnasta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Olemme tehneet pitkän uran yksityisyrittäjänä, perheyrityksessä tai pörssiyhtiössä. Partnereilla ja senior advisoreilla on vankka kokemus pääomamarkkinoista, yritysjärjestelyistä, strategiatyöstä, analyysitoiminnasta sekä yrityksen talouden, rahoituksen, informaatioteknologian ja Corporate Governancen ohjauksesta.

Admiwin Tiimi

Jukka Huuskonen, partneri, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja

Jukka Huuskonen on pääomamarkkinoiden, liikkeenjohdon konsultoinnin, strategiajohtamisen ja metsäklusterin analyysitoiminnan tunnustettu ammattilainen vuodesta 1990. Hän on palvellut suomalaista elinkeinoelämää mm. Pöyryn, Pankkiiriliike Protoksen ja Arctoksen (myös osakkaana), Nordean, UPM-Kymmenen, Eeran ja Evlin palveluksessa. Jukan kokemus kattaa yritys- ja osakejärjestelyt, strategiaprosessin johtamisen, liiketoiminta- ja yritysanalyysit, liikkeenjohdon konsultoinnin, sijoitustutkimuksen, varallisuudenhoidon ja sijoittajasuhteet (ml. Pohjois-Amerikka) sekä viimeksi yrittäjyyden (Admiwin Oy alkaen 08/2012).

Puh. +358 40 504 4095, jukka.huuskonen@admiwin.fi

Vesa Hietalahti, Senior Advisor

Vesa Hietalahti on kansainvälisen liiketoiminnan ammattilainen. Hän tuo Admiwinille vahvan vientikaupan kasvustrategioiden ja toteutuksen osaamisen. Hän on toiminut UPM-Kymmenen palveluksessa vajaat 20 vuotta liiketoiminnan kehityksen, myynnin ja myynnin johdon tehtävissä. Lisäksi Vesalla on kokemusta pk-yritysten johtamisesta sekä strategioiden laatimisesta. Hän toimi Helo Oy:n johtoryhmän jäsenenä noin 5 vuotta ja on ollut Enercompin toimitusjohtajana sekä Build Care Oy:n vientijohtajana. Admiwinissä vuodesta 2021.

Puh. +358 405390620, vesa.hietalahti@admiwin.fi

Jan Sillman, Senior Advisor

Jan Sillman on hankkinut pitkän kansainvälinen kokemuksen teollisuuden eri johtotehtävissä sekä konsultoinnin parissa. Hän on vastannut liiketoimista ja kehittänyt organisaation strategioita. Yleisjohdon (toimitusjohtaja AJ Tuotteet) lisäksi hänellä on ollut funktionaalinen vastuu myynnin, markkinoinnin, hankintatoimen ja resurssien hallinnan alueilla (Finnpap, UPM-Kymmene).

Myös hallitustyöskentely on tullut tutuksi monissa osakkuusyrityksissä (mm. Paperinkeräys Oy).

Yhteystiedot: Puh: +358 40 502 8265, jan.sillman@admiwin.fi

Jukka Hallman, Senior Advisor

Jukka Hallmanin johtama Osakeyhtiö Hallman on yksi Suomen vanhimmista perheyrityksistä (perustettu Kuopiossa v. 1875) .  Hallman-konsernin liiketoiminnat ovat kattaneet monta toimialaa: puunjalostus, leipomoliiketoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa, ravintolaliiketoiminta, kiinteistösijoitus sekä viime aikoina uudet innovatiiviset high-tech liiketoiminta-alueet. Admiwinin puitteissa Jukka toimii lähinnä Itä-Suomen edustajana.

Yhteystiedot: Puh. +358 44 055 3996, jukka.hallman@hallman.fi

Martin Granholm, Senior Advisor

Teollisuusneuvos, entinen Kymmene Oyj:n toimitusjohtaja, UPM-Kymmenen varatoimitusjohtaja, VR:n ja Åbo Akademin hallituksen puheenjohtaja. Nykyisin mm. Rettigin ja Algolin hallituksen jäsen. Martin on monipuolinen ja verkostoitunut vaikuttaja.