• Suomeksi
  • In English

Monellakin strategialla voi voittaa – toteutuksen realismi ratkaisee viime kädessä

Strategiassa on kyse periaatteista ja valinnoista, joiden vaikutusta ei voi varmuudella konkreettisesti laskelmoida, mutta jotka tulevat näkyviksi vasta monen siirron ja päätöksen kuluttua.

Strategia on pitkäjänteinen valinta. Kuitenkin sen tulee mahdollistaa joustavuus ja reagointikyky, joka antaa sinulle mahdollisimman suuren valinnanvapauden tulevien päätöksien kohdalla.

Admiwinin osaajien lisäarvo strategisten valintojen luonteesta perustuu keskeisten kilpailutekijöiden kirkastamiseen ja vahvistamiseen sekä kokemukseen lukuisten yritysten strategioista ja kehityksestä. Strategisten johtopäätösten taustalla ovat kumppanin kanssa käytävät syvälliset keskustelut ja laadukas analyysityö. Pyrimme löytämään asiakkaidemme tarpeisiin vastauksia ja ratkaisuja. Emme koskaan tarjoa ratkaisuja, joihin emme itse usko; tai ratkaisua, jota emme itse osaisi implementoida. Kokemus on vahvuutemme, sillä kaikki tiimimme jäsenet ovat itse oikeasti olleet päättäjinä, johtaneet muutoksia ja kantaneet niistä vastuun.

© Admiwin Oy | Web design: HAAJA